Siste nytt: F5 Networks F5 Take5 January 2014

COMPUTERLINKS - Next Generation Distribution​

COMPUTERLINKS AS distribuerer IT-sikkerhet og IP-baserte produkter til forhandlere i Norge. COMPUTERLINKS AS er et heleid datterselskap av COMPUTERLINKS AG, europas ledende distributør av IT-sikkerhetsprodukter. Vi representerer europas største fagmiljø innenfor IT-sikkerhet i distribusjonsleddet, og tilbyr våre kunder kompetanse, support og utdanning innenfor våre produktområder. COMPUTERLINKS har kontorer i 16 europeiske land, MEA, USA og Canada og har egne kurssentre i Sverige, Tyskland og England.

Vår produktportefølje omfatter blant annet produkter fra AirTight Networks, EfficientIP, F5 Networks, Juniper Networks, Lifesize, Palo Alto Networks, Gigamon, RSA Security og Tripwire.

For våre kunder fremstår vi som en effektiv organisasjon med dyktige medarbeidere som hjelper deg å selge våre produkter og løsninger . Er du nysgjerrig på hva vi kan bidra med for ditt firma? Kontakt oss for en uforpliktende prat. Vi treffes enklest på e-post: salg@computerlinks.no eller på tlf.: 66 77 70 77.

 
Forhandler Leverandør Andre
Blogger
Delicious
Digg
Facebook
Linkedin
Mister Wong
Reddit
StumbleUpon
Twitter